BONFIX
Bel mij terugDownloads
Chat offline

Bonfixconcours

di 28 mrt 2017

Voorbereidingen BONFIX Concours in volle gang

Op 15 april begint de tweede BONFIX Subtop Competitie in Wezep. Tijdens dit dressuurconcours, dat BONFIX samen met De Heuvelruiters in Wezep organiseert, worden ook dit jaar combinaties van hoog niveau verwacht. In 2016 wonnen Adelinde Cornelisse met Zephyr, Alex van Silfhout met Denzel en Mieke Naberink met Chesspoint de BONFIX competitie op de drie verschillende niveaus.

BONFIX Competitie

Het concours op 15 april is de eerste uit een serie van drie wedstrijden (overige data 24 juni en 9 september). Bij deelname aan drie wedstrijden, tellen  de twee beste resultaten mee in de strijd om de hoofdprijs (een statiedeken, een exclusief rozet en een geldprijs van 150 euro). De wedstrijden vinden plaats op een unieke en rustige locatie bij de Heuvelruiters in Wezep op een hoogwaardige eb- en vloedbodem. Deze sportieve en gezellige vereniging bestaat uit een paardenvereniging en ponyclub met ruim 120 actieve leden. De BONFIX competitie is een mooie gelegenheid voor ruiters uit de subtop om zich in de kijker te rijden. Er kan gestart worden in verschillende categorieën van zeer hoog niveau.

Jeugdtoernooi op Goede Vrijdag
Ook de jeugd komt aan bod. De dag voor de eerste competitiedag, op Goede Vrijdag 14 april, kunnen de Junioren, Young Riders, pony’s klasse Z2-DE en U25 op deze prachtige locatie een uitdagende wedstrijd rijden. Nieuw in Nederland zijn de proeven voor CHILDREN, deze internationale proeven zijn óók te rijden en te bekijken op Goede Vrijdag! Niet alleen zijn er geldprijzen te winnen. Ook zijn er bij alle wedstrijden speciaal door BONFIX ontworpen rozetten beschikbaar voor de prijswinnaars. Deze rozetten worden speciaal op maat gemaakt in Engeland en staan in de regio inmiddels bekend als collectorsitems. 

Linda Keizer, medewerkster marketing en communicatie bij BONFIX,  is enthousiast over het concours en de samenwerking met De Heuvelruiters. BONFIX draagt de paardensport een warm hart toe en levert als maatschappelijk verantwoorde onderneming graag een bijdrage aan de paardensport.

"De link met het bedrijf? BONFIX is dé specialist op het gebied van knelfittingen, pressfittingen, soldeerfittingen, kranen, koppelingen en slangen. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en letterlijk: zo sterk als een paard. Hierdoor kan BONFIX 20 jaar garantie geven op deze installatiematerialen.  Leuke bijkomstigheid is dat we op concoursen vaak installateurs en klanten van BONFIX tegenkomen.”

Kogel (hoek) stopkranen

met schroevendraaier bediening en vlakke buitendraad