BONFIX
Bel mij terugDownloads
Chat offline

Help ons BONFIX te vergroenen!

wo 27 mrt 2024

De vraag hoe wij BONFIX groener kunnen maken, spookt geregeld door ons hoofd. Als bedrijf proberen wij onze ecologische voetafdruk te verminderen en te compenseren waar mogelijk. Zo hadden we in 2010 al een van de meest duurzame bedrijfspanden in Nederland gerealiseerd. Maar ook achter de schermen zijn we aan het nadenken over het verduurzamen van onze verpakkingen én stimuleren we het gebruik van elektrische auto’s met maar liefst 22 oplaadpunten rondom het gebouw.

Tóch willen we nog een stap verder.

Wij willen een leeg perceel omtoveren tot een groen en biodivers stukje Nederland. Hiervoor zijn we opzoek naar een geschikt perceel in de buurt van Zwolle, Heerde of Hattem van ongeveer één hectare groot dat we kunnen beplanten met verschillende boomsoorten. Een gemengd bos slaat 70% meer koolstof op dan monoculturen. Zo willen we een positieve bijdrage leveren aan de natuur en onze voetafdruk verkleinen.

Help jij ons, en daarmee ook jezelf, aan een groener stukje Nederland? Neem dan contact op via 06 53 23 0357 of via vanbuul@bonfix.nl