BONFIX
Bel mij terugDownloads
Chat offline

Over BONFIX

 

BONFIX  is een groeiend en bloeiend bedrijf dat is opgericht in 1994. Dankzij een voortvarende, originele en absoluut dynamische aanpak is het Zwolse bedrijf uitgegroeid tot een van de bekendste en belangrijkste spelers op de markt van knel-, press- en soldeerfittingen, meerlagen leidingsystemen (Alu-pers), kranen, koppelingen, slangen en aanverwante producten. Als specialist op dit gebied hebben wij een werkelijk uniek en zeer uitgebreid assortiment voor sanitair en centrale verwarming.
 

Topkwaliteit installatiematerialen snel geleverd

Het leveren van absolute topkwaliteit (door technologische innovatie) voor zeer concurrerende prijzen staat aan de basis van het BONFIX succes. Toch is dat niet het enige argument op grond waarvan onze klanten voor BONFIX kiezen. Verkopen is één ding, maar het correct leveren staat bij ons ook zeer hoog in het vaandel. BONFIX beheerst dit als geen ander. Het staat er zo gemakkelijk: “Bestellingen gedaan voor 16:45 uur worden dezelfde werkdag nog verzonden” en “Spoedbestellingen worden binnen 4 uur geleverd binnen Nederland (met uitzondering van de waddeneilanden).” Dit vraagt wel een perfecte, logistieke organisatie en een onberispelijke voorraadbeheersing. Onze 24-uursleveringen hebben een uitleveringsgraad van 99,8%.
 

Het BONFIX team staat voor u klaar

Of het nu gaat om leveringen, productinformatie of een vraag over onze service; ons gedreven team staat voor u klaar en helpt u met veel plezier. Wij denken in oplossingen en stellen de tevredenheid van onze klanten centraal. Denkt u dat een product beter kan, ook dat horen wij graag. Wij staan altijd open voor ideeën die het werk van de installateur en de groothandel nog aangenamer maken.
Dit zijn zaken die BONFIX tot in de puntjes heeft geregeld. Wij staan dus te allen tijde voor u klaar en spelen adequaat in op uw wensen. Zo loopt BONFIX voorop bij de invoering van Electronic Data Interchange (EDI): de nieuwe standaard voor de elektronische uitwisseling van bedrijfsdocumenten, zoals orders, rekeningen en bepaalde berichten of bevestigingen.

 

Snelst groeiende fittingmerk

Deze voortvarende aanpak werpt al jaren zijn vruchten af. Steeds meer bedrijven kiezen voor de producten van BONFIX dat zich al jaren het snelst groeiende fittingmerk van Nederland en zelfs Europa mag noemen. Die gezonde groei resulteerde in 2012 in een nieuw hoogtepunt: de realisatie van een gloednieuw en uiterst geavanceerd bedrijfspand op het goed en gemakkelijk bereikbare industrieterrein Hessenpoort in Zwolle.

Met deze “Grote Sprong Voorwaarts” heeft BONFIX de ingeslagen weg kunnen voortzetten: met optimale service, snelle en correcte leveringen en zoals onze klanten gewend zijn: “Superieur in prijs en kwaliteit!” We zitten dus niet stil en komen continu met nieuwe producten in combinatie met originele en leuke acties op o.a. beurzen of in mailingen. Dit alles maakt ons populair bij onze klanten.