BONFIX
Bel mij terugDownloads
Chat offline

Algemene voorwaarden

Disclaimer

Wettelijke kennisgeving met betrekking tot het gebruik van deze website

Deze website is eigendom van BONFIX B.V. Door deze website te raadplegen of te gebruiken gaat u akkoord met onderstaande condities. Als u hier niet mee akkoord gaat mag u deze website niet raadplegen of gebruiken.

Copyright

© Copyright 2024 BONFIX B.V., Holsteinstraat 4, 8028 RT  ZWOLLE, Nederland. All rights reserved.

Intellectueel eigendom

Niets van deze website mag gekopieerd, gereproduceerd, opgeslagen in een database, geupload, gedisplayed, verzonden of op welke manier ook, elektronisch, mechanisch, gedrukt, gefotografeerd verspreid worden. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van BONFIX B.V.. Met uitzondering van het feit dat u een kopie van de informatie op deze site op een computer mag downloaden voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Het veranderen van (informatie op) deze website of gebruik van (de informatie op) deze website voor enige andere reden is een inbreuk op het copyright en overige rechten van BONFIX B.V.

Aansprakelijkheid

In geen geval is BONFIX B.V. aansprakelijk voor enig verlies of incidentele, directe of indirecte schade resulterend uit het gebruik, misbruik of het niet kunnen gebruiken van (de informatie op) deze website, zelfs niet als BONFIX B.V. geattendeerd wordt op de mogelijkheid dat dit soort schade zou kunnen ontstaan.

Garantie

Deze website en alle informatie op deze website wordt aangeboden op een 'as is' basis. BONFIX B.V. geeft géén expliciete of impliciete garanties over de volledigheid, prestaties, accuraatheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en geschiktheid voor gebruik ten behoeve van een specifiek doel van deze website en alle informatie op deze website.

Laatste wijziging

Deze wettelijke kennisgeving is voor het laatst bijgewerkt op 1 mei 2020.

Toepasbaar recht

De bovenstaande condities zijn opgesteld naar Nederlands recht. Enig dispuut voortkomend uit deze condities zal alleen voor een Nederlandse rechtbank gebracht kunnen worden.

Flexibiliteit in klantenservice

Bij BONFIX streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Als onderdeel van ons klantgerichte beleid willen we graag verduidelijken dat we het recht behouden om een aanvraag voor een gratis product zoals een proefset, een assortimentsoverzicht of een ander aanbod, op elk moment in te trekken.

 

Dit kan verschillende redenen hebben, waaronder het niet voldoen aan bepaalde criteria die we hebben vastgesteld voor het verstrekken van proefsets, misbruik van onze aanbiedingen of andere geldige redenen.