BONFIX

 

 

BONFIX Alupers

Alu-pers systeem

Het complete assortiment
Alu-pers is hier te
bekijken / bestellen!

meer informatie

Press fitting

Pressfittingen

Een groot assortiment met staalverzinkte, roestvaste en roodkoperen pressfittingen.

Meer informatie

Knelkoppeling

KNELFITTINGEN

Een groot assortiment met messing en messing vertinde knelfittingen.

MEER INFORMATIE

Instructiefilms

instructiefilms

BONFIX heeft nu bij veel productgroepen instructiefilms, benieuwd? Klik op de button.

MEER INFORMATIE

BONFIX bedrijfsvideo
BONFIX - Promotievideo
“Opdat we nooit vergeten voor wie we werken” M.R. van Buul Oprichter en directeur BONFIX B.V.
Onze speerpunten: Klantvriendelijk & Snel!
BONFIX heeft een vrolijk karakter en dat past goed bij ons, maar dat mag nimmer de indruk geven dat we ons werk niet zeer serieus nemen. Het succes van BONFIX is gebaseerd op een kwalitatief hoogstaand assortiment, snelle en accurate leveringen en het nakomen van afspraken. Daarbij komt u als klant altijd op de eerste plaats.

In het moderne en duurzame pand van BONFIX is er bij de ingang een prominente plek ingeruimd voor de hiernaast afgebeelde sculptuur. De monteur staat bij de hoofdingang zodat iedereen die bij BONFIX werkt of die BONFIX bezoekt altijd wordt herinnerd aan het volgende: “Opdat wij nooit vergeten voor wie we werken”.
M.R. van Buul
Press fittingen

BONFIX PRESSfittingen
Kwaliteit + Betrouwbaarheid

BONFIX bezit een groot assortiment aan PRESSfittingen die uit voorraad leverbaar zijn. Dit assortiment bestaat uit fittingen van de materialen: staalverzinkt, roestvaststaal en roodkoper en zijn verkrijgbaar in de maten 12mm tot 108 mm. Alle PRESSfittingen van BONFIX zijn te persen met zowel een M als een V-profielbek.

Meer informatie

Knelfittingen

BONFIX Knelfittingen
Veelzijdig en Robuust

Dankzij het regelmatige overleg met klanten is BONFIX in staat geweest een superieure knelfitting op de markt te brengen. De BONFIX knelfitting is vervaardigd uit hoogwaardig, zelfgeproduceerd messing en bevat een soepel draaiende knelmoer. Absolute topkwaliteit met 20 jaar garantie!

MEER INFORMATIE

Catologi

BONFIX assortimentsoverzicht:
Alles wat de installateur nodig heeft!

Het gehele BONFIX assortiment staat beschreven in twee catalogi, waarvan er één is gevuld met de PRESSfittingen, de overige artikelen zijn in de andere catalogus opgenomen.

Naast alle artikelen is er in beide catalogi ook een uitgebreide technische documentatie terug te vinden. Hierin staat onder andere beschreven voor welke gebruikstoepassingen de BONFIX fittingen geschikt zijn en onder welke omstandigheden de fittingen geïnstalleerd dienen te worden.

MEER INFORMATIE

Downloads

BONFIX downloads:
Vind hier alles wat je zoekt

Op deze paginazijn de BONFIX downloads te vinden. Hier staan onder andere de beide catalogi, de technische documentaties en instructievideo's. 

MEER INFORMATIE

Vul hieronder uw nummer in
en wij bellen u direct terug!

U wordt binnen enkele momenten door één van onze medewerkers geholpen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur.
Bel mij terug
Bel mij terug