BONFIX
Bel mij terugDownloads
Chat offline


Wij hopen dat u tevreden bent over uw contact met BONFIX en stellen het zeer op prijs wanneer u uw BONFIX-ervaring deelt.

Hiermee helpt u toekomstige klanten een eerlijk en onafhankelijk beeld van ons te krijgen en biedt u ons de kans om onze dienstverlening verder te verbeteren.

U geeft een minuut van uw tijd door het schrijven van een review en BONFIX doneert €2,50 aan KWF Kankerbestrijding. Deal?

“Opdat we nooit vergeten voor wie we werken” M.R. van Buul Oprichter en directeur BONFIX B.V.
Onze speerpunten: Klantvriendelijk & Snel!
BONFIX heeft een vrolijk karakter en dat past goed bij ons, maar dat mag nimmer de indruk geven dat we ons werk niet zeer serieus nemen. Het succes van BONFIX is gebaseerd op een kwalitatief hoogstaand assortiment, snelle en accurate leveringen en het nakomen van afspraken. Daarbij komt u als klant altijd op de eerste plaats.

In het moderne en duurzame pand van BONFIX is er bij de ingang een prominente plek ingeruimd voor de hiernaast afgebeelde sculptuur. De monteur staat bij de hoofdingang zodat iedereen die bij BONFIX werkt of die BONFIX bezoekt altijd wordt herinnerd aan het volgende: “Opdat wij nooit vergeten voor wie we werken”.
M.R. van Buul