BONFIX
Bel mij terugDownloads
Chat offline

BONFIX support de sport in oktober

wo 01 nov 2017

BONFIX goed zichtbaar tijdens de paardensport in oktober
Veel dekenwinnaars op de gesponsorde evenementen


In de maand oktober waren er verspreid rond Zwolle verschillende evenementen waar BONFIX duidelijk aanwezig was. De locaties waar de sponsoring plaatsvond waren deze maand: SGW Hattem, de open dag van de hulpdiensten in Wapenveld en de openingsweek van de manege ’t Oale Spoor in Hellendoorn.

In Hattem werd op 14 oktober de statiedeken gewonnen door Roxana Graman met haar paard Flip. Zij behaalde de hoogste score in de klasse Z, ook wist ze hiermee het kampioenschap van de provincie Gelderland op haar naam te schrijven.

Op dezelfde dag als de SGW vond de open dag van de brandweer plaats in Wapenveld. BONFIX had hier partytenten, koffiebekers, frisdrankbekers en statafels geleverd zodat iedere hulpverlener op een eigen plek hun werkzaamheden duidelijk kon demonstreren. De dag werd goed bezocht, de hulpdiensten kijken terug op een prachtige informatieve dag.

In de laatste week van oktober vond de opening van de nieuwe manege plaats in Hellendoorn: Manege ’t Oale Spoor. Tijdens deze openingsweek waren er meerdere statiedekens te winnen door deelnemers bij zowel de paarden als bij de pony’s. De klasse ZZ-licht werd tevens goed in de watten gelegd, iedere deelnemer ontving bij inschrijving al een voerschep en een paar warme BONFIX-paardrijdsokken. De 2 winnaars van de klasse ZZ-licht waren Lynn Wossink en Michelle Weyl, zij wonnen beide een luxe statiedeken.

De klasse Z-springen werd gewonnen door Jan Diepman met zijn paard Verity. hij was de snelste in het 2-fasen parcours. In het laatste weekend was de jeugd aan de beurt, de BIXIE deelnemers ontvingen allemaal een paar warme BONFIX paardrijdsokken voor de aankomende winter. Benieuwd naar de deelnemers en winnaars? Bekijk dan hier de foto’s en kijk samen met BONFIX terug op een sportieve maand! Ook zijn er vele foto's en verslagen op facebook terug te lezen.

Ook een mooi evenement op de planning waar BONFIX bij moet zijn? We zien uw aanvraag graag via communicatie@bonfix.nl verschijnen!

SGW- Hattem:

      

De open dag in Wapenveld:
 

 

Dekenwinnaars in Hellendoorn: 

   

 

Kogel (hoek) stopkranen

met schroevendraaier bediening en vlakke buitendraad