BONFIX

Creatief DTP-er

fulltime | parttime

Ben je opzoek naar een veelzijdige werkplek met groeimogelijkheden? Werken bij BONFIX betekent werken bij hét snelst groeiende fittingmerk van Nederland. Om deze groei te realiseren, zijn we opzoek naar jou!

Je rol binnen BONFIX

Als creatief DTP-er bij BONFIX werk je nauw samen met drie studio collega’s, bestaande uit twee graphic designers en een videograaf, en drie marketing collega’s. Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor alle marketing uitingen en zorg je dat deze uitingen naar onze huisstijl vertaald worden. Denk hierbij aan het vormgeven en aanpassen van verpakkingen of product handleidingen, maar ook het bewerken van foto’s of illustraties. In deze veelzijdige rol assisteer je het team met grafische uitingen zoals beursmateriaal, flyers, campagne materiaal en nog véél meer. Je werkt secuur, hebt oog voor detail én bent creatief. Je hebt bij voorkeur minimaal een mbo opleiding in de richting van grafische vormgeving én hebt kennis van Adobe Creative Cloud.

Samen met je collega’s ben je onder meer verantwoordelijk voor:

  • Marketing uitingen vertalen naar de huisstijl
  • Het vormgeven en aanpassen van verpakkingen
  • Het bewerken van foto’s en illustraties
  • Bestanden druk-klaar maken
  • Assisteren bij grafische uitingen

Werken bij BONFIX

We willen niet te veel opscheppen, maar het BONFIX-pand is toch wel een van de mooiste werkplekken in Zwolle. Het in 1994 opgerichte Zwolse bedrijf heeft in 2023 haar deuren geopend van een vernieuwd en uitgebreid BONFIX-pand. De nieuwbouw verdubbelt het oppervlak van het bedrijfspand tot 10.000 vierkante meter. Een hypermodern magazijn, uitgerust met het Van der Lande Adapto-systeem, zorgt voor een razendsnelle orderverwerking. De kantoorruimtes hebben een hotelchique inrichting waarbij aan alle gemakken is gedacht. Daarnaast verzorgt het luxe Boncafé dagelijks een rijke lunch voor alle werknemers.

Solliciteer

Kom je binnenkort bij ons een kopje koffie drinken? Solliciteren kan snel en makkelijk door het formulier hieronder in te vullen.

Vragen?

Heb je vragen? Mail dan naar marketing@bonfix.nl

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.