BONFIX
Bel mij terugDownloads
Chat offline

Conciërge / Facilitair medewerker

parttime

Woon je in de omgeving van Zwolle en ben je opzoek naar een fijne en veelzijdige werkplek? Werken bij BONFIX betekent werken bij hét snelst groeiende fittingmerk van Nederland. Om deze groei te realiseren, zijn we opzoek naar jou!

Je rol binnen BONFIX

Of je nou opzoek bent naar een veelzijdige parttime baan, je gepensioneerd bent en niet van stilzitten houdt, óf je graag actief en onder de mensen wilt blijven, als conciërge bij BONFIX kan het allemaal. Je fungeert als duizendpoot voor veelzijdige klussen. Je bent handig, vindt het leuk om mensen te helpen én kunt snel problemen oplossen. Je ondersteunt collega’s met alledaagse klussen waar anderen vaak nét niet aan toekomen. Dankzij jouw probleemoplossende aard voorkom je dat belangrijke taken blijven liggen. Ook ben je flexibel én vind je het niet erg om ad hoc taken op te pakken.

Je ondersteunt een hecht team van collega’s met alledaagse klusjes zoals:

  • In- en exterieur netjes houden (schoonmaak wordt verzorgd door onze interieur verzorgers)
  • Vergaderruimtes gereedmaken voor klantbezoek
  • Kapotte lampen en elektronica vervangen of repareren
  • Ad hoc taken oppakken
  • Collega’s helpen en ondersteunen bij allerlei klussen
  • Op en neer naar de bouwmarkt in onze nieuwe ID. Buzz

Als conciërge is je werkplek overal in ons pand én daarbuiten. Kortom; iedere plek waar twee rechterhanden goed van pas kunnen komen. Een kapotte lamp in de hal, een gladde parkeerplaats door de ijzel, of even naar de bouwmarkt op en neer voor dat ene schroefje. Alles is mogelijk.

Werken bij BONFIX

We willen niet te veel opscheppen, maar het BONFIX-pand is toch wel een van de mooiste werkplekken in Zwolle. Het in 1994 opgerichte Zwolse bedrijf heeft in 2023 haar deuren geopend van een vernieuwd en uitgebreid BONFIX-pand. De nieuwbouw verdubbelt het oppervlak van het bedrijfspand tot 10.000 vierkante meter. Een hypermodern magazijn, uitgerust met het Van der Lande Adapto-systeem, zorgt voor een razendsnelle orderverwerking. De kantoorruimtes hebben een hotelchique inrichting waarbij aan alle gemakken is gedacht. Daarnaast verzorgt het luxe Boncafé dagelijks een rijke lunch voor alle werknemers.

Solliciteer

Kom je binnenkort bij ons een kopje koffie drinken? Solliciteren kan snel en makkelijk door het formulier hieronder in te vullen.

Vragen?

Heb je vragen? Mail dan naar marketing@bonfix.nl

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.