BONFIX
Bel mij terugDownloads
Chat offline

Online Marketeer

fulltime | parttime

Ben je opzoek naar een veelzijdige werkplek met groeimogelijkheden? Werken bij BONFIX betekent werken bij hét snelst groeiende fittingmerk van Nederland. Om deze groei te realiseren, zijn we opzoek naar jou!

Je rol binnen BONFIX

Als online marketeer bij BONFIX werk je nauw samen met drie marketing collega’s en drie studio collega’s, bestaande uit twee graphic designers en een videograaf. Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor alle online marketing uitingen én werk je strategische plannen uit om BONFIX nóg beter op de kaart te zetten. Denk hierbij aan social media planningen, het bedenken en schrijven van blogs, het opzetten van weggeefacties, uitingen op onze websites uitwerken, online advertenties runnen en nog véél meer. In deze rol heb je namelijk veel vrijheid om met initiatieven te komen, creatieve oplossingen te bedenken én jezelf te ontwikkelen op het gebied van marketing. Ook heb je de mogelijkheid om je te specialiseren in een of meerdere marketing facetten. Heb je al een expertise binnen een bepaald gebied? Laat het ons vooral weten.

Samen met je collega’s ben je onder meer verantwoordelijk voor:

  • Social media planningen
  • Content schrijven
  • Online advertenties runnen & SEA
  • Vindbaarheid verbeteren met SEO
  • Online marketing strategieën uitwerken
  • Offline marketing (beurzen opbouwen, promotiemateriaal uitwerken, etc.)

Werken bij BONFIX

We willen niet te veel opscheppen, maar het BONFIX-pand is toch wel een van de mooiste werkplekken in Zwolle. Het in 1994 opgerichte Zwolse bedrijf heeft in 2023 haar deuren geopend van een vernieuwd en uitgebreid BONFIX-pand. De nieuwbouw verdubbelt het oppervlak van het bedrijfspand tot 10.000 vierkante meter. Een hypermodern magazijn, uitgerust met het Van der Lande Adapto-systeem, zorgt voor een razendsnelle orderverwerking. De kantoorruimtes hebben een hotelchique inrichting waarbij aan alle gemakken is gedacht. Daarnaast verzorgt het luxe Boncafé dagelijks een rijke lunch voor alle werknemers.

Solliciteer

Kom je binnenkort bij ons een kopje koffie drinken? Solliciteren kan snel en makkelijk door het formulier hieronder in te vullen.

Vragen?

Heb je vragen? Mail dan naar marketing@bonfix.nl

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.