BONFIX

Logistiek medewerker

Fulltime | Parttime

Woon je in de omgeving van Zwolle en ben je opzoek naar een fijne werkplek met groeimogelijkheden? Werken bij BONFIX betekent werken bij hét snelst groeiende fittingmerk van Nederland. Om deze groei te realiseren, zijn we opzoek naar jou!

Je team

Als logistiek medewerker bij BONFIX zijn er tal van mogelijkheden. Ben je opzoek naar een baan in je tussenjaar of wil je juist iets extra’s verdienen naast je studie, ben je net klaar met school en wil jij je verder ontwikkelen in de techniek of logistiek, of ben je gewoonweg opzoek naar een fijne en stabiele werkplek? Het kan hier allemaal. Het logistieke team van BONFIX is namelijk erg divers. Onze collega’s hebben verschillende leeftijden en achtergronden, waaronder collega's die net zijn begonnen en anderen die er al meer dan tien jaar werken. We leveren gezamenlijk onze bijdrage aan een goed lopend proces.

Samen met een hecht team ben je verantwoordelijk voor:

  • Het laden en lossen van vrachtwagens
  • Het picken en verzendklaar maken van orders
  • Verwerken van geretourneerde goederen
  • Documenten en orders administratief up-to-date houden
  • Het verplaatsen van goederen in het magazijn
  • Magazijn op orde houden

Werken bij BONFIX

We willen niet te veel opscheppen, maar het BONFIX-pand is toch wel een van de mooiste werkplekken in Zwolle. Het in 1994 opgerichte Zwolse bedrijf heeft in 2023 haar deuren geopend van een vernieuwd en uitgebreid BONFIX-pand. De nieuwbouw verdubbelt het oppervlak van het bedrijfspand tot 10.000 vierkante meter. Een hypermodern magazijn, uitgerust met het Van der Lande Adapto-systeem, zorgt voor een razendsnelle orderverwerking. De kantoorruimtes hebben een hotelchique inrichting waarbij aan alle gemakken is gedacht. Daarnaast verzorgt het luxe Boncafé dagelijks een rijke lunch voor alle werknemers.

Frontman inbound logistiek Leon:

De afwisseling in werkzaamheden, het leuke team en de gezellige sfeer houden mij al 14 jaar bij BONFIX. Ik ben gestart als orderpicker in het magazijn. De doorgroeikansen heb ik door de jaren heen met beiden handen aangepakt: ik geef nu leiding over een team van 25 collega's.

Bekijk hieronder de logistiek medewerker video.

 

 

 

Solliciteer

Kom je binnenkort bij ons een kopje koffie drinken? Solliciteren kan snel en makkelijk door het formulier hieronder in te vullen.

Vragen?

Heb je vragen? Mail dan naar marketing@bonfix.nl

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.