BONFIX
Bel mij terugDownloads
Chat offline

BONFIXpress: perskoppelingen · persfittingen

BONFIXpress: een breed assortiment aan perskoppelingen van de materialen staalverzinkt, roestvaststaal en roodkoper. Uit voorraad leverbaar in de maten 12mm tot 108 mm.

 

"Voor pressverbindingen in koperen leidinginstallaties: BONFIX roodkoperen pressfittingen voor WATER (KIWA) en GAS (GASTEC) worden geleverd met Leak Before Pressed (LBP) functie. Fittingen met deze functie hebben het voordeel dat zolang de verbindingen NIET zijn geprest, ze water lekken tijdens de verplichte druktest. Dit betekent dat een onvolledige pressing gemakkelijk kan worden vastgesteld.Als ze correct zijn gemonteerd en geprest, zijn de pressfittingen lucht- en waterdicht."

 

De roodkoperen pressfittingen zijn koppelingen van hoge kwaliteit voor pressverbindingen in koperen leidinginstallaties. De BONFIX pressfittingen zijn met een M- profiel te persen. Met de koperen buizen, conform DIN EN 1057 norm, vormen zij het BONFIX presssysteem. De roodkoperen pressfittingen voor gastoepassingen dragen het DVGW- en GASTEC-keurmerk en zijn geel gemarkeerd.

 

De roodkoperen pressfittingen voor watertoepassingen zijn blauw gemarkeerd en dragen het DVGW- en KIWA-keurmerk.

 

 

Video BONFIXpress Roodkoper

In de onderstaande video ziet u hoe de BONFIXpress Roodkoper wordt gemonteerd.

BONFI Xpress Roodkoper WATER

 

 

BONFIXpress Roodkoper WATER

 

Technische documentatie BONFIXpress Roodkoper WATER  

 

Bestel BONFIXpress Roodkoper WATER  

 

 

BONFI Xpress Roodkoper GAS

 

 

BONFIXpress Roodkoper GAS

 

Technische documentatie BONFIXpress Roodkoper GAS  

 

Bestel BONFIXpress Roodkoper GAS  

 

 

BONFI Xpress Roodkoper SOLAR

 

 

BONFIXpress Roodkoper SOLAR

 

Technische documentatie BONFIXpress Roodkoper SOLAR  

 

Bestel BONFIXpress Roodkoper SOLAR  

 

 

BONFI Xpress Staalverzinkt

 

 

BONFIXpress Staalverzinkt

De staalverzinkte pressfittingen zijn koppelingen van hoge kwaliteit voor pressverbindingen op staalverzinkte buizen. Staalverzinkte perskoppelingen worden vaak vanuit esthetisch oogpunt toegepast op CV-leidingen.

 

BONFIX staalverzinkte pressfittingen worden geleverd met Leak Before Pressed (LBP) functie. Fittingen met deze functie hebben het voordeel dat zolang de verbindingen NIET zijn geprest, ze water lekken tijdens de verplichte druktest. Dit betekent dat een onvolledige pressing gemakkelijk kan worden vastgesteld. Als ze correct zijn gemonteerd en geprest, zijn de pressfittingen lucht- en waterdicht.

 

Toepassing: CV-installaties

 

Technische documentatie BONFIXpress Staalverzinkt  

 

Bestel BONFIXpress Staalverzinkt  

 

Video BONFIXpress Staalverzinkt

 

BONFI Xpress Roestvaststaal 316L

 

 

BONFIXpress Roestvaststaal 316L

Waterleiding aanleggen industrie en agrarische sector:

 

BONFIX rvs perskoppeling monteren of vervangen.
RVS pressfittingen zijn koppelingen van hoge kwaliteit voor pressverbindingen op rvs buizen. RVS perskoppelingen worden vaak toegepast bij agrarische en industriële bedrijven omdat deze goed bestand zijn tegen ammoniakzuren en andere schadelijke invloeden.

 

BONFIX rvs pressfittingen worden geleverd met Leak Before Pressed (LBP) functie. Fittingen met deze functie hebben het voordeel dat zolang de verbindingen NIET zijn geprest, ze water lekken tijdens de verplichte druktest. Dit betekent dat een onvolledige pressing gemakkelijk kan worden vastgesteld. Als ze correct zijn gemonteerd en geprest, zijn de pressfittingen lucht- en waterdicht.

 

Toepassing: CV-installaties - waterinstallaties

 

Technische documentatie BONFIXpress Roestvaststaal 316L  

 

Bestel BONFIXpress Roestvaststaal 316L  

 

Video BONFIXpress Roestvaststaal 316L